Review: de grasmaaiers van het Gamma-huismerk

Review: de grasmaaiers van het Gamma-huismerk

19 augustus 2019

De Gamma is natuurlijk bekend als bouwmarkt, maar ook voor allerhande tuingereedschap als grasmaaiers kan je bij de Gamma terecht. Ze hebben zowel grasmaaiers van hun eigen merk, als grasmaaiers van andere bekende merken. De merken grasmaaiers die te koop zijn in zowel de bouwmarkten als op gamma.nl zijn:

 • Bosch
 • Gardena
 • Robomow
 • Wolf
 • Black & Decker
 • Gamma
 • Makita
 • McCulloch
 • RentPartner
 • Keter
 • Exin
 • OK

Het assortiment grasmaaiers is in de fysieke Gamma-winkels vaak wat beperkter dan in de webshop op gamma.nl. Op gamma.nl vind je al snel meer dan 32 soorten grasmaaiers, variërend van elektrische maaiers, accugrasmaaiers als handmaaiers. Ook robotmaaiers zijn sinds kort in de bouwmarkten en online op gamma.nl te vinden.

Grasmaaiers van het huismerk Gamma

Het huismerk Gamma staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, zo ook wat betreft de grasmaaiers. Het assortiment van Gamma-grasmaaiers bestaat uit elektrische grasmaaiers, handmaaiers, accugrasmaaiers , robotmaaiers en grasttrimmers.

Welke grasmaaiers van het Gamma huismerk zijn te koop?

Het assortiment grasmaaiers van het huismerk van Gamma bestaat momenteel uit 5 modellen. Voor zowel de kleinere gazons als de middelgrote tot grote grasvelden is er een Gamma grasmaaier beschikbaar.

 • Gamma elektrische grasmaaier GM-33
 • Gamma elektrische grasmaaier GM-37
 • Gamma accugrasmaaier AGM-36V
 • Gamma handgrasmaaier HM-38-B 36 cm
 • Gamma handgrasmaaier HGM-30 30 cm

Elektrische grasmaaiers van het huismerk Gamma

De Gamma heeft twee elektrische grasmaaiers van hun eigen merk in het assortiment, de GM-33 en de GM-37. De GM-33 kost € 89,- en de GM-37 kost 119,-. Vaak zijn er kortingsacties op het eigen merk, dus het loont om de aanbiedingen van de Gamma in de gaten te houden.

De GAMMA electrische grasmaaier GM-33 biedt goede verzorging voor uw gazon. De grasmaaier heeft een vermogen van 1200 watt en is licht van gewicht. Dankzij de verstelbare maaihoogte kunt u de grasmaaier instellen op 5 verschillende hoogtes van 20 tot maximaal 60mm. De afneembare opvangbak met een inhoud van 30 liter is eenvoudig te legen. Daarnaast kunt u door de inklapbare duwboom en de handgreep uw grasmaaier gemakkelijk vervoeren en opbergen. De maaibreedte is 33 cm en is gechikt voor gazons tot ongeveer 100 vierkante meter.

De GAMMA elektrische grasmaaier GM-37 biedt nog betere verzorging van uw gazon en is mede dankzij de comfortabele brede bedieningshandgreep makkelijk in gebruik. De grasmaaier heeft een vermogen van 1600 watt. Dankzij de centraal verstelbare maaihoogte kunt u de grasmaaier instellen op 6 verschillende hoogtes van 20 tot maximaal 75mm. Ook kunt u de duwboom in hoogte verstellen naar de voor u gewenste hoogte. Deze grasmaaier heeft een opvangbak met een inhoud van 40 liter die eenvoudig te legen is. Door de blauwe indicator op de opvangbak kunt u zien of de opvangbak vol is. Daarnaast kunt u door de inklapbare duwboom en de handgreep uw grasmaaier gemakkelijk vervoeren en opbergen. De maaibreedte is 37 cm en is geschikt voor grasvelden tot een oppervlakte van ongeveer 250 vierkante meter.

Hieronder in het overzicht de verschillen tussen de twee elektrische Gamma-grasmaaiers:

Product

 

Productsoort

Grasmaaier

Grasmaaier

Productnummer

557647

557648

Type(nummer)

GM-33

GM-37

Merk

GAMMA

GAMMA

Algemeen

 

Type

Grasmaaier

Grasmaaier

Wecycle

Ja

Ja

Stibat

Nee

Nee

Afmetingen

 

Maaibreedte

33.0 cm

37.0 cm

Gebruik

 

Minimale grasoppervlakte

0.0 m²

0.0 m²

Maximale grasoppervlakte

100.0 m²

250.0 m²

Technische kenmerken

 

Mulching-functie

Nee

Nee

Zelfrijdend

Nee

Nee

IP-beschermingsklasse

IP24

IP24

Energiebron

Netspanning

Netspanning

Opvangcapaciteit

30.0 Liter

Ja

Geluidsniveau

96.0 dB

96.0 dB

Instelbare hoogte

Ja

20.0 mm

Min. instelbare hoogte

20.0 mm

75.0 mm

Max. instelbare hoogte

60.0 mm

230.0 Volt

Automatische veiligheidsuitschakeling

Nee

Ja

Maximaal vermogen

1200.0 W

1600.0 W

 

Accugrasmaaier van het huismerk Gamma

Naast bovenstaande elektrische grasmaaiers heeft de Gamma van het huismerk ook een accugrasmaaier, de AGM-36V. Deze is te koop voor € 299,-. De GAMMA accu grasmaaier AGM-36V maakt het maaien van je gazon zo makkelijk mogelijk. Door de krachtige 36V Li-Ion accu zijn verlengsnoeren verleden tijd. De maaier wordt geleverd met twee krachtige 2.0Ah accu’s waardoor je veel werk kan doen voordat je ze moet opladen. De GAMMA accu grasmaaier is zeer geschikt voor tuinen tot 250m². De maaier is makkelijk in te stellen op de gewenste maaihoogte tussen de 25 en 75mm. De machine heeft een maaibreedte van 37 cm. De GAMMA accu grasmaaier AGM-36V is uitgerust met een opvangbak, deze heeft een inhoud van 45 liter. Door de inklapbare handvatten is de grasmaaier eenvoudig op te bergen.

Bekijk hier de specificaties van de Gamma accugrasmaaier AGM-36V:

Product
Productnummer 628397
Merk GAMMA
Algemeen
Wecycle Ja
Stibat Ja
Afmetingen
Maaibreedte 37.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 0.0 m²
Maximale grasoppervlakte 250.0 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 2.0 Ah
Energiebron Accu
Opvangcapaciteit 45.0 Liter
Met opvang Ja
Geluidsniveau 92.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 25.0 mm
Max. instelbare hoogte 75.0 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja


Al met al is een grasmaaier van het Gamma-huismerk een uitstekende keus. De prijs kwaliteit is echt goed en de grasmaaiers zijn dus goed betaalbaar. De bezorging als je koopt op gamma.nl is gratis boven de € 40,- en is vaak de volgende dag al in huis. 

 

Reacties

Maaier werkt even goed. Daarna lopen accu's heel snel terug. En je kan geen accu's bestellen. Bovendien waren ze destijds bijna net zo duur als een nieuwe maaier. Kortom waardeloze gamma service.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden