Review Gardena Powermax 32 Promo elektrische grasmaaier

Review Gardena Powermax 32 Promo elektrische grasmaaier

4 september 2019

De Powermax 32 Promo elektrische grasmaaier van Gardena is een echte alleskunner en levert prima prestaties voor kleinere gazons (zo ronde de 50 vierkante meter). Als je echt een groot gazon hebt te maaien wil je wellicht voor een iet zwaarder model met meer power (wattage) elektrische grasmaaier gaan. Maar voor de kleine en middelgrote gazons is deze Powermax 32 Promo maaier een echte alleskunner. Dat blijkt ook wel uit de reviews die er over geschreven worden. 

Productomschrijving volgens de specialisten van Coolblue

Je gazon op een simpele maar effectieve manier onderhouden doe je met de Gardena PowerMax 32 Promo. Deze 1.100 watt elektrische grasmaaier heeft een maaibreedte van 32 centimeter en is daarmee geschikt voor de kleinere gazons. Je start hem door het handvat tegelijkertijd met de oranje startknop in te drukken. Door zijn lichte gewicht beweeg je hem gemakkelijk over je gazon. Je stelt de maaihoogte centraal in tussen de 20 en 60 millimeter en gaat aan de slag. Je hoeft nadien niet te harken, want de opvangbak van 30 liter verzamelt het gemaaide gras. Met de PowerMax 32 Promo ligt jouw tuin zonder veel moeite er weer mooi bij.

Productomschrijving van de specialisten van bol.com

Nog nooit heb je een grasmaaier zo licht over het gazon geduwd. De nieuwe GARDENA Powermax 32 Grasmaaier heeft een gewicht van slechts 7,5 kilo. Dankzij de ergonomische handgrepen duwt de maaier ook zeer comfortabel. Al het gemaaide gras komt direct terecht in de 30L opvangbak. Er zit twee jaar garantie op de Powermax serie van Gardena. 

Bekijk hier de Powermax 32 op bol.com

Meest gestelde vragen over de Gardena Powermax 32 Promo grasmaaier

Zit er een mulching functie op de Gardena Powermax 32 Promo?

Nee, er zit geen mulching functie op. Dat betekent dat het gemaaide gras niet wordt versnipperd en als mest wordt teruggegeven aan het gazon, maar dat het gemaaide gras wordt opgevangen in een opvangbak. De opvangbak van de Powermax 32 heeft een bvolume van 30 liter.

Is de maaihoogte instelbaar?

Ja, de maaihoogte is eenvoudig instelbaar en is in te stellen op een hoogte tussen de 20 en 60 mm.

Is de Gardena Powermax 32 Promo inklapbaar en dus makkelijk op te bergen?

Nee, de Gardena PowerMax 32 is niet inklapbaar maar door zijn licte gewicht (hij weegt 7,5 kg) is hij wel makkelijk op te bergen en bijvoorbeeld op te hangen.

Maait de Gardena PowerMax 32 ook buiten de wielbasis?

Ja, hij maait ook buiten de wielbasis. Dat is makkelijk om alle randen mee te maaien. De maaibreedte van de Gardena Powermax 32 Promo is 32 centimeter.

Maakt de Gardena Powermax 32 Promo veel lawaai?

Deze Gardena Powermax 32 Promo maakt relatief veel lawaai tijdens het maaien. Het geluidsniveau is 96 decibel.

Hoeveel power heeft de Gardena Powermax 32 Promo grasmaaier, bijvoorbeeld om door lang gras te maaien.

De Gardena Powermax 32 Promo heeft een vermogen van 1100 Watt. Omdat het een iets lichtere elektrische grasmaaier is heeft ie soms wat moeite om door langer gras te maaien. Uiteindelijk lukt dat altijd wel maar hij snijdt er dan niet altijd in 1 keer gemakkelijk doorheen.

Hoe duur is de Powermax 32 Promo van Gardena?

De Gardena Powermax 32 is bij bol.com voor € 86,39 te koop.

Wat zijn alternatieven voor de Gardena Powermax 32 Promo?

Alternatieve elektrische grasmaaiers voor de Gardena Powermax 32 zijn bijvoorbeeld de Bosch Rotak 32 of de WolfGarten A320 E.

Enkele positieve reviews van de Gardena Powermax 32 maaier op een rij

  • “De grasmaaier is niet al te duur, maait makkelijk en wendbaar ook hoog gras. Hij is makkelijk in elkaar te zetten. Hij maakt ook niet veel herrie.”
  • “Voor de prijs een degelijk en gebruiksvriendelijk product. Montage in enkele minuten. Makkelijke bediening en fijne handgreep dankzij het foamrubber.
  • "Prima grasmaaier met hele goede prijs/kwaliteit verhouding."

Enkele negatieve reviews van de Gardena Powermax 32 maaier op een rij

  • "Bij het uitpakken leek alles goed. De eerste keer maaien bleek dat het klepje van de bak niet goed sluit. Het gras vliegt alle kanten op. Gebruikte materialen zijn dermate goedkoop, dat het geen duurzame koop is geweest. Jammer!!"
  • "Had voordien een bosch van hetzelfde kaliber. Was veel steviger."

 

Bekijk hier alle reviews op bol.com

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden