Top 10 bladblazers van 2021

Top 10 bladblazers van 2021

Top 10 bladblazers van 2021
15 april 2020

Nadat je heerlijk van de zomer hebt kunnen genieten van alle mooie planten, het BBQ-en in de tuin en overige buitenleven, is de herfst aangebroken. Hoog tijd om de tuin winterklaar te maken. Dit doe je door o.a. het trampoline van de kinderen af te dekken, de tuinmeubelen op te bergen en/of te voorzien van een afdekzeil en natuurlijk de planten, bomen en het grasveld voor te bereiden - lees eens "Verticuteren en beluchten van je gazon - tips en ervaringen" - op de winter. Dit gaat gepaard met de uitval van de bladeren van bomen en planten. De beste en eenvoudigste manier om deze weg te werken, is het inzetten van een bladblazer en bladzuiger in één. Wel zo gemakkelijk, niet arbeidsintensief en ruimt zeer goed op. Om nou te weten welke bladblazer het beste zijn, is er de Top 10 Bladblazers samengesteld. Dit maakt jouw zoektocht in het enorme aanbod veel makkelijker en je bent verzekerd van een goede bladblazer en/of bladzuiger, geleverd door een betrouwbare online partij.

Husqvarna 525ib accu bladblazer ex.accu 967915502 kopen ...

Beste bladblazers van 2021

Hieronder vind je de top 10 beste bladblazers. Deze top 10 is zeer zorgvuldig samengesteld door onder meer te kijken naar de betrouwbaarheid van de leverancier / website, ervaringen en reviews van eerdere afnemers, de prijs / kwaliteit verhouding, het gebruik en de navigeerbaarheid van de bladblazer en uiteraard garantie en service van het product door de betreffende verkoper. Dit onderzoek is grotendeels online gedaan in combinatie met persoonlijke ervaringen en overige, nuttige informatie.

1. GARDENA ErgoJet 3000De Gardena Ergojet 3000 is een krachtige bladblazer met een geïntegreerde versnipperaar en eenvoudige wissel tussen de zuig -en blaasfunctie. Het ideale hulpmiddel om je tuin goed te onderhouden.

2. Black & Decker BEBLV300-QS
- Met de Black & Decker BEBLV300-QS blaas je niet alleen de bladeren op een grote hoop, maar zuig je ze ook eenvoudig op in de meegeleverde 72 liter opvangzak. Deze opvangzak draag je comfortabel op je rug. Veel plek nemen de bladeren niet in dankzij de versnipperfunctie. Het toerental stel je naar eigen wens in, waardoor je zelf bepaalt met welke luchtsnelheid de blazer de bladeren wegblaast of opzuigt.

3. BLACK+DECKER GW3030 - De BLACK+DECKER GW3030-QS tuinruimer heeft een krachtige 3000W motor en met zijn blaassnelheid van 418Km/h maak je jouw tuin snel bladvrij. De krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. Hierdoor versnelt het composteringsproces . Het groenafval wordt opgevangen in de 50L opvangzak en kan je na gebruik gemakkelijk uitgieten in de compostbak of uitstrooien als groeistoffen voor jouw bloemenperkjes.

4. Eurom Gardencleaner 3000 -  De Eurom Gardencleaner 3000 is met 3.000 watt vermogen een echte krachtpatser. Naast een blaassnelheid van 270 kilometer per uur, heeft deze elektrische bladblazer ook een zuig- en versnipperfunctie. Je manoeuvreert hem gemakkelijk door je tuin en over je oprit dankzij de zwenkbare wielen. De blaasbuis bestaat uit 2 delen waardoor je de steel gemakkelijk verlengt. En je bergt hem daardoor ook gemakkelijk op als de klus is geklaard. Al het tuinafval wordt netjes opgevangen in de 35 liter opvangzak. Je bezem blijft dus gewoon in de schuur staan.

5. Hyundai 3-in-1 bladblazer - Deze krachtige en lichtgewicht Hyundai bladblazer blaast het gevallen blad in elke gewenste richting rondom huis oprit en tuin. Opzuigen gaat eveneens gemakkelijk waarbij het blad ook versnipperd kan worden en minder ruimte neemt in de 35 l opvangzak. De wielondersteuning en de bijgeleverde draagriem maakt dat u geen pijnlijke rug aan het opruim-karwei overhoudt. Kortom een onmisbare tuinhulp in de lange herfst.

6. Wolf Garten LBV 2600 E - Kies je voor de LBV 2600 E, dan kies je voor een goede oplossing op het gebied van bladeroverlast en tuinafval. Deze 2600 watt elektrische bladblazer blaast tot 270 kilometer per uur. Als je gebladerte vastgeplakt zit aan de ondergrond, schraap je er even overheen met de hark aan het einde van de blaaspijp. Wil je niet alleen blazen, maar ook het afval opvangen? Dan doe je dat met de zuig- en versnipperfunctie. Hierbij wordt het afval versnipperd en opgevangen in de 50 liter opvangzak. Rol de bladblazer met de neuswielen gewoon over de grond of draag hem met de draagriem.

7. Powerplus Dual Power POWDPGSET35 - Met deze Dual Power bladblazer heb je alles in huis om je tuin en terras weer bladervrij te krijgen. De bladblazer wordt geleverd met twee verschillende mondstukken. Met de ene kan je wegblazen en met de andere kan je opzuigen en versnipperen. Tevens wordt de bladblazer geleverd met een 40V accu en oplader.

8. Makita UB0801 - Met de Makita UB0801 blaas je gebladerte moeiteloos van je erf. Je hebt de keuze uit 2 blaassnelheden. Moet je vooral droog gebladerte aanpakken en wil je ze niet al te ver weg blazen? Dan gebruik je de lage stand met een blaassnelheid van 147 kilometer per uur. Is dat niet voldoende, omdat je nat gebladerte hebt of je de bladeren gewoon ver voor je uit wilt blazen? Dan zet je de blaassnelheid op 270 kilometer per uur. De bladblazer weegt 3,2 kilogram, waardoor je hem prettig hanteert. En om de UB0801 helemaal af te maken, is hij voor jouw comfort uitgevoerd met een dubbele handgreep met softgrip.

9. Einhell Accu Bladblazer 18V Kit - Is een krachtige en betrouwbare machine die je helpt bij het schoonhouden van de tuin, het terras en de oprit. Blaast moeiteloos bladeren, kleine takjes en ander tuinafval van stenen, het gazon of grind. Dankzij het lage gewicht van deze machine is de accubladblazer makkelijk te gebruiken. Daarbij zorgt de automatische snelheidsregulering ervoor dat de snelheid van deze accubladblazer perfect aansluit bij de klussen die moeten worden uitgevoerd.

10. Black & Decker GWC1820PC-QW  - Met een gewicht van 1,7 kilogram licht van gewicht en dus comfortabel in gebruik. Handig, wanneer je een wat groter terras bladvrij wil maken. Bovendien beweeg je een lichte blazer gemakkelijker van links naar rechts dan een zware bladruimer. Druk op de Powercommand knop en je verhoogt de blaassnelheid van de blazer tot 209 kilometer per uur. Zo heb je ook de vastgeplakte bladeren snel weggeblazen. Je hebt een volledige bewegingsvrijheid met deze bladblazer dankzij de werking op accu (standaard meegeleverd). Is de accu leeg? Zet hem op de lader en na 300 minuten is de accu weer klaar voor gebruik.

Tot slot

Ben je benieuwd wat onafhankelijke ervaringen van eerdere klanten zijn of wat de gemiddelde score is van het product op basis van reviws is? Kijk dan ook op Coolblue.nl of Bol.com en vergelijk hier meerdere bladblazers en bladzuigers om uiteindelijk tot de meest geschikte en beste voor jouw thuis te komen.

Doe er je voordeel mee en veel succes met het bestellen van je gewenste bladblazer! 

Black & Decker BEBLV300-QS Main Image

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden