FonQ is de online winkel gespecialiseerd in woonproducten. Een ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie moeten helpen om thuis de gewenste inrichting te krijgen. 
FonQ.nl is in 2003 opgericht en heeft webshops in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.
250 medewerkers werken continue aan een verrassend en veelzijdig assortiment, zodat het het winkelen voor in en om het huis slimmer, makkelijker en leuker wordt voor de consument.
In 2018-2019 heeft fonQ opnieuw de ABN AMRO webshop award voor de beste Wonen webshop gewonnen.

FonQ productenassortiment

Fonq.nl biedt een breed scala aan producten aan. Wat ooit klein is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote webshop met verschillende producten per categorie. Voor vrijwel de meeste huis, tuin en keuken producten kun je hier terecht met een huidig aanbod van meer dan 85.000 producten en meer dan 750 toonaangevende merken. De website is opgedeeld in hoofdcategorieën - onder meer Meubels, Verlichting, Koken & Tafelen en woonaccessoires - welke weer bestaan uit subcategorieën waardoor het makkelijk is om het juiste, woongerelateerde product snel te vinden.

Hoe werkt een online bestelling?

Het plaatsen van een online bestelling gaat eenvoudig, leert de ervaring. Je plaatst je gewenste producten als bestelling in de wagen rondt deze af. Vervolgens betaal je en wordt de aankoop bevestigd. Dit proces is heel eenvoudig en spreekt voor zich. Zelfs een leek kan makkelijk iets bij fonQ bestellen.

Indien je de bestelling vóór 23 uur hebt geplaatst, ontvang je deze volgende dag en is een avondbezorging ook mogelijk. Tevens kun je de bestelling afhalen in een winkel. Dit kan ook al de eerstvolgende werkdag, indien het product op voorraad is.

Binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag hebt ingediend, dienen de producten te worden opgestuurd of afgeleverd te zijn. Een retour gaat via dezelfde vervoerder als waarmee het pakket geleverd is, in veel gevallen is dit PostNL. Het product dient te worden teruggestuurd via een PostNL pakketpunt en de geleverde toebehoren dienen in de originele staat en verpakking te worden verstuurd.

Image result for quooker

Kortingscodes voor Fonq

Alle kortingen en kortingscodes die er zijn voor FonQ worden door de website zelf ter beschikking gesteld. Je vindt dus alle actuele aanbiedingen, kortingen en kortingscodes altijd op fonq.nl. Ze hebben altijd wel leuke producten met aantrekkelijke fonQ kortingen. De meest aantrekkelijke aanbiedingen vind je in de fonQ-outlet.
Andere websites die met kortingen en codes adverteren, verwijzen je altijd door naar fonq.nl, zodat zij een commissie krijgen voor de "lead". Je hoeft dus niet het internet af te struinen op zoek naar extra kortingen voor fonQ welke niet zichtbaar zijn op hun site. Goed om te weten, want dit scheelt je een hoop zoekwerk en tijd.

Reviews & Ervaringen

Op Trustpilot scoort Fonq gemiddeld een 6,4 op basis van 2115 reviews. Andere ervaringen van klanten vind je op Kieskeurig.nl. Hier scoort fonQ een 7,3 gebaseerd op 266 stemmen.
Enkele quotes lees je hieronder:

"Wij zijn fan van FonQ!
Ik heb laatst op een zondag besteld en kreeg producten de volgende dag in huis. Hier stond ik echt van te kijken! Ook heb ik eens een product retour moeten sturen vanwege kleine beschadigingen. Dit was erg makkelijk en de volgende dag had ik het vervangende product al in huis. Niets dan lof voor FonQ! De service is echt heel goed, de website is super overzichtelijk en ze hebben een prachtig assortiment dat mee gaat met alle trends van het moment. Keep up the good work." 

"Goede levering. De volgende dag zoals beloofd gelevert en goed ingepakt, in een verpakking van precies het juiste formaat.
Het tasje komt precies overeen met de beschrijving." 

"Leuke webshop met een goed en groot assortiment met leuke en scherpe aanbiedingen!! Een hele goede en vriendelijke klantenservice!!" 


Fonq.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Fonq.nl.

Bekijk hier alle grasmaaiers Fonq.nl

Schrijf een review